Almere

In de achterliggende sub-menu’s komt u een aantal projecten tegen waaraan ik bewerkt hebt in Almere.

Een van de eerste presentaties die ik hield over ‘mijn’ ambities was tijdens een ontbijtsessie met het Genootschap voor Strategie en Visie in de Bouw (GSVB). Dit genootschap organiseert, in hun woorden:

‘drie maal per jaar ontbijtsessies met interessante en actuele thema’s en vooraanstaande sprekers. Uniek aan het GSVB is, dat de bijeenkomsten exclusief toegankelijk zijn voor directieleden van toonaangevende partijen uit de gehele bouwkolom. Wij organiseren een serieus debat. Dat alles vroeg op de dag op een centrale plek in Nederland, vanaf 07.00 uur, zodat u om 10.00 uur weer op weg kunt om de verworven inzichten direct diezelfde dag nog op te pakken. Met een lach op uw gezicht en veel kennis(sen) rijker.’

Ik werd uiteraard ondervraagd hoe ik de kanteling die ik voorstond zou gaan waarmaken. De pdf van de presentatie geeft inzicht in het voorgenomen beleid. De uitwerking van de projecten komt u in de subthema’s opnieuw tegen.  Het laat zien hoe in Almere ambities al snel kunne worden omgetoverd tot realistische projecten. ook als ze geheel tegen de stroom van het reguliere werk ingaan. ‘Het kan in Almere’ is dan ook niet voor niets de lijfspreuk van de stad. 

2006-11-02 – Burgerlijk opdrachtgeverschap in Almere

Share and Enjoy !

Shares