Interviews

Onder deze rubriek vindt u een vijftal interviews in de schoolkrant Raket van de R.K.L.T.S. St. Joseph te Den Haag tegen. Deze interviews hield ik als twaalfjarige met onder andere: Willem Drees, Hans van Mierlo, Toon Hermans, Ramses Shaffy en Johan Cruyff.

Een reeks schriftelijke interviews met mij, vaak zijn het portretten die een beeld geven van de ontwikkeling die ik zelf mocht doormaken maar het laat u ook even teruggaan in de tijd waarbinnen ik op dat moment actief was.

Tot slot, komt u hier een reeks radio-interviews tegen die recent gedigitaliseerd zijn. Ze gaan ver terug in de tijd. Het mooie van deze interviews is er op de radio altijd net even wat meer tijd is voor een echt gesprek. Deze audio-opnamen overstijgen  dan ook de de ‘quote van de dag’ en bovenal het cliché dat de dagelijkse politiek vaak overheerst. In de interviews komen tal van kwesties aan de orde rond de stadsvernieuwing, de architectuur, het wonen en vooral ook de positie van bewoners in het maken van de stad.

 

Share and Enjoy !

Shares